Každá z ulíc v Humennom má po novom svojho policajta

17.04.2013 Humenné

Humenné (TASR) - Mestská polícia (MsÚ) v Humennom uviedla v týchto dňoch do života projekt s názvom Poznaj svojho policajta. Dohľad nad dodržiavaním verejného poriadku v jednotlivých uliciach mesta tak po novom vykonáva konkrétny policajt.
"Prostredníctvom policajtov v jednotlivých okrskoch chceme zefektívniť našu prácu a byť k ľuďom bližšie. Obyvatelia každej lokality budú vedieť, na koho sa môžu obrátiť s problémom či podnetom," uviedol na margo projektu náčelník humenskej MsP Marián Zub.
Dodal, že ulice Humenného si podľa obvodov rozdelilo 12 policajtov. Ich zoznam, ako aj názvy ulíc, za ktoré jednotliví príslušníci MsP zodpovedajú, nájdu Humenčania na stránke mesta v sekcii Mestská polícia.
Od práce stálych okrskárov, ktorí budú zodpovední za verejný poriadok v pridelenej mestskej časti, si MsP sľubuje lepší kontakt s občanmi i okamžité riešenie vzniknutých problémov.
"Chceme ľudí naučiť správne reagovať nielen v stresových momentoch, ale i v bežne sa vyskytujúcich situáciách, ktoré ohrozujú ich život, zdravie alebo majetok či život a zdravie ich blízkych," uzavrel Zub.
 

Vyberte región